پرتال امام خمینی(س): معاون پژوهشی پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی به مناسبت هفته پژوهش گزارشی از فعالیت‌های یک سال گذشته این پژوهشکده ارائه داد.

امیر عظیمی، در گفت‌وگویی به مناسبت هفته پژوهش در خصوص فعالیت‌های یک سال گذشته پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی، اظهارداشت: طی یک سال گذشته، در حوزه «نشر کتاب» طبق برنامه‌ریزی انجام شده، علی‌رغم تمرکز بر حوزه نشریات پژوهشکده و ساماندهی این حوزه و طولانی شدن فرآیند کسب مجوز از وزارت ارشاد، تلاش شد تا هر ماه یک کتاب منتشر گردد و 21 کتاب نیز که 3 عنوان از آنها به صورت مشترک منتشر خواهد شد، آماده انتشار گردد. همچنین کوشش شد تا چاپ و عرضه کتاب‌های پژوهشکده از وضعیت بهتری برخوردار شود.

وی با بیان اینکه نشریات پژوهشکده می توانند بستر مناسبی برای تولید و انتشار آثار حوزه مطالعاتی امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی باشند، از عموم محققان و علاقمندان جهت ارسال و چاپ آثار خود در این نشریات دعوت به عمل آورد. 

عظیمی در خصوص فعالیت‌های پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی در حوزه «همکاری‌های علمی» نیز گفت: در یک سال گذشته 11 قرارداد و تفاهم‌نامه  همکاری با مراکز دانشگاهی، انجمن‌های علمی و برخی نهادهای اجرایی منعقد شده است که حاصل این همکاری‌ها در انتشار نشریه علمی، چاپ کتاب و غیره نمود داشته است.

وی کسب مقام مترجم برتر کشور و مقام نظریه‌پرداز و نوآور علمی توسط سه نفر از اعضای هیأت علمی پژوهشکده، دکتر موسوی، دکتر حقیقت و دکتر رودگر، در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فارابی و پنجمین اجلاس ملی کرسی‌های نظریه پردازی را از افتخارات یک سال گذشته در حوزه «جوایز و نشان‌های معتبر علمی» عنوان کرد و از رشد کمی آثار علمی اساتید و دانشجویان پژوهشکده در حوزه «مقالات علمی» خبر داد..

معاون پژوهشی پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی افزود: اساتید پژوهشکده در یک سال گذشته توانسته‌اند 75 مقاله در نشریات معتبر علمی منتشر نمایند که با توجه به تعداد اساتید، نسبت بسیار خوبی محسوب می‌شود. دانشجویان و دانش‌آموختگان پژوهشکده نیز در طول این دوره به انتشار مقاله مبادرت کرده‌اند که پژوهشکده از 22 عنوان از این مقالات حمایت کرده است.

وی در خصوص برگزاری «نشست‌های علمی» پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی نیر گفت: در یک سال گذشته 24 نشست علمی، در شکل میزگرد علمی، نقد کتاب، سخنرانی علمی و غیره با همکاری و مشارکت گروه‌های علمی پژوهشکده و اساتید و صاحب‌نظران خارج از پژوهشکده برگزار شد که در آنها بسیاری از مسائل و چالش‌های نظری و عملی پیرامون انقلاب اسلامی و اندیشه و آراء امام خمینی(س) به بحث و بررسی گذاشته شد. 

عظیمی در ادامه به تشریح عملکرد پژوهشکده در حوزه «طرح‌های پژوهشی» و «منابع کتابخانه‌ای» پرداخت و افزود: در این مدت 9 طرح پژوهشی خاتمه یافته است و در حال حاضر نیز 21 طرح پژوهشی در دست اجرا است. ضمن اینکه در این مدت 2159 نسخه کتاب به منابع پژوهشکده از راه خرید، مبادله و اهدا افزوده شده است که می‌تواند در کنار سایر منابع موجود، مورد استفاده محققان و علاقمندان داخل و خارج از پژوهشکده قرار بگیرد و زمینه مناسبی برای جذب همکاری سایر محققان با پژوهشکده در قالب‌های مختلف از جمله فرصت مطالعاتی باشد.

. انتهای پیام /*